Sivut

torstai 28. kesäkuuta 2012

Ranskalaisia hile kuorrutuksilla

Tässä on kuvaa kesäisistä ranskalaisista joita olen nyt muutamat tehnyt. Näin kesäaikaan ranskalaisiin halutaan seuraksi raikkaita ja iloisen värisiä hileitä ja muita koristeita, kuten timantteja.

Vinojen ranskalaisten kärkien seurana on kirkasta vaaleanvihreää hilettä sekä nimettömissä vaaleanvihreät timantit.

Valkoiset ja ihanan pitkät stiletit saivat päälleen valkoista hilettä joka kiiltää valosta riippuen erilaisissa väreissä.

Valkoiset ranskalaiset tehty valmiista valkoisista tipeistä. Sivuissa on vaaleanpunaista hilettä ja nimettömissä on Intian tuliaisina saamiani koristeita.


Kesäisiä hilekärkiä

Internet on ollut poissa pelistä reilun viikon, mutta tänään iloiseksi yllätyksekseni netti toimi ja heti aloin päivittämään blogia. Laitan nyt pari postausta kerralla. Perinteisesti jälleen kesällä hileet ovat taas suuressa suosiossa ja nyt on kuvat muutamista pyöreäpäisistäkin hileistä.
Violetista ja lilasta hileestä tehty ranskalaiset, nimettömissä on lilat timantit.
Stiletit, joissa on tummaa turkoosia sekä vaaleaa turkoosia hilekärkenä.

Pyörepäiset kynnet, joissa hilekärjistä löytyy pinkkiä ja vaaleanpunaista hilettä.

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Täällä jälleen!

Nyt jäi kolmen kuukauden vaihto-opiskelija elämä taakse ja olen kotiutunut Suomeen. Heti kotiin päästyäni kurkkasin suureen mustaan laukkuuni jossa säilytän kynsitarvikkeitani, en muistanut ollenkaan minkälaiseen malliin kynsitavarani jäivät. No olihan ne hyvässä kunnossa ja muutamaan kertaan geelejäkin riitti. Sain siis heti aloitettua kynsien tekemisen ja nyt on jo uudet tavarat tulossa postissa ja sitten urakka alkaakin; odotan niin innolla että pääsen tekemään taas ihania kesäkynsiä! Ystäväni oli tuonut minulle Intiasta ihania koristeita kynsille. Tosin ne ovat kasvoihin tarkoitettuja tarroja, mutta menevät oikein komeasti liiman kanssa kynnelle geelien väliin. Laitan kuvia niistä myöhemmin tänne teidän nähtäväksi.

Tässä nyt kuitenkin kuvat kynsistä joita jo ehdin tehdä ja viimeistään ensi viikolla onkin luvassa lisää päivityksiä!

PS. Suuri kiitos ihmisille jotka ovat jaksaneet silti seurata blogia vaihto-opiskelujeni aikana, vaikka päivityksiä ette saaneetkaan; lukijat ovat lisääntyneet erittäin mukavasti! :-)


Keltaiset hileranskalaiset sekä Intian tuliaiset nimettömissä.

Tällaiset kynnet nähtiin myös vuosi sitten.